line

BATU GAJAH MOTORCROSS CHALLENGE 2014.
MAKLUMAT LANJUT :
ENCIK MAKHLIS BIN OTHMAN ATAU
EN. MOHD SHAFIEZIE BIN ISMAIL 05-363 2030

BORANG MOTORCROSS-CUBCROSS CHALLENGE 2014

 


Pembaharuan Lesen Premis Perniagaan Yang Akan Tamat Tempoh Sah Laku Pada 31 Disember 2013

Kepada semua pelanggan yang dihormati, Adalah diingatkan bahawa, bagi pelesen-pelesen yang masih berminat untuk meneruskan perniagaan anda bagi Tahun 2013, Tuan/Puan adalah dinasihatkan untuk membuat pembaharuan Lesen Premis Perniagaan/Iklan bermula 02 Januari 2014 (Khamis).


Borang Permohonan Untuk Menjadi Agen Rasmi Jualan Kupon Tempat Letak Kereta MDBG

Sistem Tempat Letak kereta berkupon akan dilaksanakan dalam tempoh terdekat di seluruh kawasan pentadbiran MDBG. Kepada sesiapa yang berminat adalah dipelawa menjadi Agen Rasmi Jualan Kupon tersebut. Borang ini boleh diperoleh melalui kaunter Jabatan Pelesenan dan Unit PRO, MDBG.Sila klik muat turun borang.  


Perubahan Jadual Lori Sampah MDBG Memungut Sampah Isi Rumah

Sila ambil maklum bahawa Majlis Daerah Batu Gajah (MDBG) berhasrat untuk mempertingkat dan memperkemaskan lagi perkhidmatan kutipan sampah di kawasan tuan/puan. Terdapat 2 kaedah kutipan sampah iaitu dibawah penyelenggaraan MDBG, zon yang tersenarai sila klik disini. Bagi kaedah kedua iaitu kutipan sampah dibawah penyelenggaraan penswastaan, zon yang tersenarai sila klik disini. Pelan lokasi bagi pemungutan sisa pepejal MDBG klik disini. Senarai pegawai yang bertugas di Call-centre klik disini.